woensdag 20 augustus 2014

SparkNotes’ duidelijke advertentie

SparkNotes helpt studenten studeren. Als de docent niet duidelijk is, de boeken vaag zijn en als er morgen nog 16 hoofdstukken moeten zijn gelezen helpt SparkNotes.


Op hun website omschrijven ze het als volgt: “We help you understand books, write papers, and study for tests. We’re clear and concise, but we never leave out important info.” Ze helpen met het leren begrijpen, schrijven en studeren. En ze laten belangrijke informatie nooit weg.


Samenvattingen van boeken


SparkNotes helpt met bijvoorbeeld samenvattingen. Met behulp van boeken is een drietal advertentie gemaakt. In de getoonde bladzijdes is een aantal woorden doorgestreept of geaccentueerd. De (overgebleven) woorden vormen een zin.


De advertentie eindigt met de afzender en de kreet “Get the gist”. Vrij vertaald betekend dit: Ik begrijp waar het over gaat, maar ben geen expert.


De advertenties in beeld


Zie hieronder de boeken en highlights van SparkNotes.


SparkNotes Get the Gist SparkNotes Get the Gist SparkNotes Get the Gist


Woensdag boekendag


Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.


SparkNotes’ duidelijke advertentie




Read article, source: SparkNotes’ duidelijke advertentie»

Via MarijnKrijger.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten